یکی از گوشی های خاصی که شرکت سامسونگ در ابتدای سال 2019 معرفی کرد گوشی گلکسی فولد (Samsung Galaxy Fold) است که از صفحه نمایشی با قابلیت تا شدن بهره می‌برد. این گوشی رسما اولین اسمارتفون تاشدنی محسوب می‌شود که با اهداف تجاری توسط سامسونگ روانه بازار شده است و همچنین قیمت گوشی گلکسی فولد قطعا به دلیل هزینه زیادی که صرف طراحی آن شده است بالا می باشد. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی فولد سامسونگ بپردازیم و مروری بر ویژگی های مثبت و منفی اصلی آن داشته باشیم. بنابراین با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

طراحی

حتما شما هم با دیدن گلکسی فولد، متوجه خواهید شد که نمایشگر های منعطف بر خلاف نمایشگر های خمیده، می توانند بسیار کاربردی باشند. در دست گرفتن گلکسی فولد و استفاده از آن، یک حس جدید و لذت بخشی دارد که بازار گوشی های هوشمند مدت هاست منتظر آن بوده و این محصول، به جرات آینده نگرانه ترین محصول سال 2019 شناخته می شود. از نمایشگر 7.3 اینچی که تماشای فیلم، اجرای بازی ها، ویرایش تصاویر، وبگردی و … را لذت بخش تر می کند، تا نمایشگر 4.6 اینچی که با اندازه کوچکش، شما را به استفاده کوتاه مدت از گوشی و انجام کارهای ساده مثل برقرای تماس و مشاهده اعلان ها، عادت می دهد، همگی باعث می شوند که گلکسی فولد حس و حالی متفاوت تر از تمام اسمارت فون ها داشته باشد.

اما برای این که به طور جزئی تر وارد بحث طراحی این محصول شویم، بد نیست در مورد مشکلات به وجود آمده برای نسخه اولیه و تاخیر 5 ماهه در عرضه آن صحبت کنیم. همانطور که می دانید، گلکسی فولد در مراسم دهمین سالگرد پرچمدار سری اس رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. بعد از گذشت مدت کوتاهی، سامسونگ در ماه فروردین این محصول را در اختیار کارشناسان مختلف قرار داد تا مورد بررسی قرار بگیرد. اما بعد از چند روز، اخبار غیر منتظره ای از خرابی نمایشگر گلکسی فولد منتشر شد که ناخود آگاه کاربران را به یاد اتفاقات پیش آمده برای گلسی نوت 7 می انداخت.

برخی کارشناسان به این موضوع اشاره داشتند که بعد از کندن لایه قرار گرفته به روی نمایشگر (که به گفته سامسونگ بخشی از اجزای اصلی نمایشگر می باشد) دستگاه آن ها دچار مشکل شده و برخی دیگر بعد از استفاده معمولی با این موضوع مواجه شده بودند که مشخص شد مشکلاتی در داخل لولا و فاصله آن با نمایشگر وجود دارد. به همین دلیل سامسونگ بلافاصله بیانیه ای مربوط به بازگردانی واحد های ارسال شده، منتشر کرد و عرضه گلکسی فولد را تا رفع ایرادات آن، به تاخیر انداخت.

بعد از گذشت چند ماه، سامسونگ در ماه تیر اعلام کرد که نسخه اصلاح شده گلکسی فولد در ماه شهریور، روانه بازار خواهد شد. در نسخه اصلاح شده این محصول، لایه محافظ نمایشگر، تا زیر لبه ها کشیده شده است که امکان جداسازی آن را از بین می برد. همچنین اصلاحاتی در داخل لولا صورت گرفته و در زیر نمایشگر، لایه های فی قرار داده شده است تا هنگام باز و سته شدن، مشکلی برای آن به وجود نیاید. گذشته از این موارد، از قسمت بالا و پایین دستگاه، بین لولا و نمایشگر، قطعه پلاستیکی قرار داده شده است که از ورود گرد و غبار به داخل دستگاه، جلوگیری خواهد کرد. فاصله بین دو قسمت گلکسی فولد در هنگام بسته شدن نیز تا حد محسوسی، کاهش یافته تا علاوه بر زیبایی، از ورود اجسام ریز جلو گیری کند.

بررسی گوشی گلکسی فولد

اکنون که نگاهی اجمالی به سرگذشت گلکسی فولد داشتیم، بد نیست نگاه کلی تری به طراحی آن داشته باشیم. زمانی که گلکسی فولد در حالت بسته یا اصطلاحا در حالت گوشی قرار دارد، ضخامت آن تقریبا به دو برابر اسمارتون های امروزی می رسد و با توجه به وزن 263 گرمی، این محصول در دسته سنگین وزن ها قرار می گیرد؛ اما به دلیل عرض بسیار کم بدنه، استفاده از آن با یک دست، بسیار آسان است.

پنل پشتی دستگاه، ظاهری شبیه به پنل پشتی سایر گوشی های سامسونگ، مانند گلکسی نوت 10 دارد. در این قسمت از شیشه ای با جلوه براق استفاده شده است و سامسونگ تصمیم گرفته تا لوگوی خود را که در زوایای مختلف، بازتاب های نوری متفاوتی را به نمایش می گذارد، روی لولا قرار دهد. بنابراین، تنها اجزایی که در این قسمت به چشم می خورند، دوربین سه گانه به همراه فلاش LED تک گانه می باشد.

سامسونگ برای بسته نگه داشتن گلکسی فولد، از دو آهنربای نئودیومی استفاده می کند که داخل لبه های قسمت کشیده قرار داده شده است و این دو آهن ربا، پس از استفاده طولانی مدت، خاصیتی مشابه با روز اول خواهند داشت. همچنین این آهن رباها از قدرت بالایی برخوردار هستند که از باز شدن اتفاقی فولد، جلوگیری می کنند و هنگام باز و بسته کردن گلکس فولد، یک صدای کلیک مانندی به گوشی می رسد که، حس رضایت بخشی دارد.

 

همانطور که در قسمت بالا نیز اشاره کردیم، تغییراتی هم در داخل لولا صورت گرفته است. به گفته سامسونگ، این لولا با دقت مهندسی بالا و با الهام از ساعت های مکانیکی، طراحی شده است که حرکت نرم و یکنواخت را در اختیار می گذارد و هنگام باز کردن گلکسی فولد، به صورت مستحکمی قفل خواهد شد تا از بسته شدن اتفاقی آن، جلوگیری کند. همچنین سامسونگ مدعی شده است که این لولا در قسمت خط تولید، بیش از 200 هزار دفعه، تست شده و بعد از این آزمایش، به عملکرد عادی خود، ادامه داده است.

صفحه نمایش

سامسونگ در زمینه تولید نمایشگرهای تاشو سال های بسیاری را صرف تحقیق و توسعه کرده است و دستیابی به چنین فناوری ای سبب شده تا اصلی ترین تفاوت گلکسی فولد با دیگر دستگاه ها شکل گیرد. گلکسی در مجموع دو صفحه نمایش مختلف دارد که یکی در خارج دستگاه و یکی در داخل آن قرار گرفته است.

 

نمایشگر خارجی یک پنل Super AMOLED به اندازه ۴.۶ اینچ است که در زمان بسته بودن دستگاه می توان از آن استفاده کرد. بر روی این نمایشگر، لایه ای از شیشه محافظ گوریلا گلس قرار دارد و از این رو درخشندگی و براقیت بسیاری دارد. متاسفانه سامسونگ نسخه گوریلا گلس را اعلام نکرده اما به نظر می رسد گوریلا گلس ۳ یا ۵ مورد استفاده قرار گرفته باشد. دقت این نمایشگر برابر با ۷۲۰p است اما به دلیل بهره گیری از نسبت صفحه ۲۱:۹ پیکسل های عمودی از ۱۲۸۰ به ۱۶۸۰ پیکسل افزایش پیدا کرده است.

نمایشگر داخلی اما اندازه ای ۷.۳ اینچی دارد و تقریبا ۸۵.۷ درصد از پنل جلویی دستگاه را پوشانده است. همچنین با توجه به نسبت صفحه ۴.۲:۳ دقتی برابر با ۲۱۵۲ × ۱۵۳۶ پیکسل دارد. با توجه به کاربرد گلکسی فولد در حالت تبلت و فاصله دستگاه از چشمان کاربر، بهره مندی آن از چگالی پیکسلی ۳۶۲ پیکسل بر هر اینچ را منطقی می دانیم. همچنین این موضوع سبب می شود تا به دلیل کاهش مصرف نمایشگر، عمر باتری نیز افزایش داشته باشد.

صفحه نمایش های Dynamic AMOLED، از فناوری جدیدتری در مقایسه با نمایشگرهای Super AMOLED بهره می برند. این نمایشگرها برای پخش محتوای HDR10+، ابتدا متادیتای آنها را بررسی کردده و سپس تنظیمات مناسب برای نمایش بهتر آن محتوا را اعمال می کند. دلیل استفاده از واژه Dynamic نیز همین موضوع است. لازم به ذکر است که در حال حاضر، هیچ تلویزیونی از این استاندارد پشتیبانی نمی کند و محتواهای در دسترس نیز تنها در سرویس هایی چون Amazon Prime Video وجود دارند.

بر روی صفحه نمایش ۷.۳ اینچی گلکسی فولد، لایه ای محافظ قرار دارد که در ابتدا تنها یک محافظ ساده به نظر می رسد. اما با درآوردنش صفحه نمایش به کلی از کار خواهد افتاد. این موضوع سبب شد تا سامسونگ به سرعت و طی بیانیه ای، این لایه را جزئی از سیستم نمایشگر معرفی کرده و به همگان هشدار دهد که با حذف آن دستگاه از گارانتی ساقط خواهد شد.

روشنایی نمایشگر در حالت دستی برابر با ۳۷۰ نیت است و در صورت قرار گرفتن در معرض نور شدید و فعال بودن حالت خودکار، این مقدار تا ۵۶۰ نیت نیز قابل افزایش است. این مورد با دیگر اعضای خانواده گلکسی اس ۱۰ که حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ نیت است تفاوت های بسیاری دارد. و اما سطح روشنایی نمایشگر بیرونی در چه حدیست؟ خب در این رابطه باید بگوییم که در حالت دستی و خودکار، نمایشگر ۴.۶ اینچی گلکسی فولد به ترتیب روشنایی ۳۸۰ و ۶۲۰ نیت را ارائه می دهد که چندان متفاوت از صفحه داخلی نیست.

شیوه نمایش رنگ ها در نمایشگر گلکسی فولد به دو شکل صورت می گیرد: طبیعی (Natural) و Vivid. در حالت طبیعی، رنگ ها در در بازه رنگی sRGB نمایش داده خواهند شد و در حالت Vivid نیز با وجود افزایش سطح غلظت رنگ ها، همچنان با رنگ هایی دقیق در بازه DCI-P3 طرف هستیم. گفتنی است که شما می توانید این تنظیمات را هم برای نمایشگر داخلی و هم خارجی انجام دهید.

سخت افزار

همانطور که احتمالا می دانید، سامسونگ همواره گوشی های خود را با دو پردازنده Exynos و Snapdragon راهی بازار می کند؛ اما گلکسی فولد اولین دستگاه این شرکت طی سال های پیشین به شمار می رود که تنها به همراه تراشه Snapdragon 855 عرضه شده است.

 

شرکت کوالکام تراشه خود را با لیتوگرافی ۷ نانومتری شرکت TSMC توسعه داده که ۸ هسته پردازشی را در ۳ کلاستر متفاوت با فرکانس هایی متفاوت درون خود جای داده است. قدرتمندترین کلاستر SD 855 شامل یک هسته ۲.۸۴ گیگاهرتزی Kryo 485 می شود که به طور اختصاصی برای وظایف بسیار سنگین طراحی شده است.

 

برای کلاستر سطح متوسط که قدرت و مصرف انرژی بهینه را باهم به همراه دارد، ۳ هسته پردازشی از نوع Kryo 485 با فرکانس ۲.۴۱ گیگاهرتز در نظر گرفته شده است. گفتنی است که کلاستر سوم یعنی کلاستر کم مصرف را ۴ هسته ۱.۷۸ گیگاهرتزی Kryo 485 تشکیل داده است.

 

پردازش های سه بعدی گلکسی فولد نیز به وسیله یک واحد پردازش گرافیکی Adreno 640 انجام می شود. در حقیقت این واحد، قدرتمندترین پردازنده گرافیکی شرکت کوالکام را با خود به همراه دارد بنابراین حداقل برای ۳ سال آینده هیچ نگرانی ای برای پشتیبانی از بازی ها و برنامه های مختلف نخواهید داشت و مطمئن باشید که تقریبا از تمامی وظایف برخواهد آمد.

 

اما ویژگی های بالارده و لوکس گلکسی فولد به همین نقطه ختم نمی شود؛ سامسونگ گوشی هوشمند تاشو خود را به همراه ۱۲ گیگابایت رم عرضه کرده است که این موضوع کامل کننده ویژگی های نرم افزاری ای چون اجرای ۳ نرم افزار به صورت همزمان، به شمار می رود. همچنین جالب است بدانید که گلکسی فولد سامسونگ اولین گوشی هوشمند این شرکت با حافظه پرسرعت UFC 3.0 نامیده می شود که حتی گوشی هایی چون گلکسی اس ۱۰ نیز از آن بی بهره اند. بنابراین سرعت این دو دستگاه تفاوت های بسیار با یکدیگر خواهند داشت. یکی از عوامل موثر در افزایش قیمت گوشی هوشمند تاشو سامسونگ را می توان استفاده از همین حافظه های پرسرعت اما گران قیمت دانست.

 

در بررسی های انجام شده، حافظه داخلی گلکسی فولد در آزمون خواندن اطلاعات سرعتی برابر با ۱۴۰۰ مگابایت بر ثانیه دارد!!! با قرار دادن این مقدار در کنار سرعت ۷۹۰ مگابایتی گلکسی اس ۱۰، پی به سرعت بسیار بالاتر گوشی تاشو سامسونگ خواهید برد. در بررسی نوشتن اطلاعات نیز این دو دستگاه به ترتیب سرعت های ۳۹۰ و ۱۹۵ مگابایت را از خود به جای گذاشته اند.

دوربین

گلکسی فولد به شکل دیوانه واری دارای دوربین های متعددی در پشت، جلو و داخلش است. در پشت همانند گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس، ۳ دوربین قرار گرفته است که شامل یک دوربین ۱۲ مگاپیکسل عریض با دیافراگم دوگانه f/1.5-2.4، یک دوربین ۱۲ مگاپیکسل دیگر اما این بار با لنز تله فوتو با ویژگی زوم ۲ برابر و دیافراگم f/2.4 و یک دوربین ۱۶ مگاپیکسل با لنز فوق عریض ۱۲۳ درجه با دیافراگم f/2.2 می شود.

 

در بالای نمایشگر خارجی، یک دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی قرار دارد که از سنسوری مشابه دوربین سلفی گلکسی اس ۱۰ استفاده می کند. با این تفاوت که به جای دیافراگم f/1.9، از دیافراگم f/2.2 بهره می برد. در نمایشگر داخلی اما دو دوربین سلفی دیگر وجود دارد که در بریدگی نمایشگر جا خوش کرده اند. این ترکیب شامل دو سنسور ۱۰ و ۸ مگاپیکسلی می شود که به ترتیب دارای دیافراگم f/2.2 و f/1.9 هستند و از لنز های ۲۶ و ۲۴ میلیمتر عریض نیز بهره می برند.

 

همانطور که مشاهده کردید دوربین های گلکسی فولد در مجموع می تواند یکی از کامل ترین ترکیب ها میان دیگر گوشی های هوشمند شناخته شود. اما برخلاف آن چیزی که در ظاهر مشخص است، گلکسی فولد یک گوشی دوربین محور نیست! و تنها بهترین های دنیای گوشی های هوشمند را در خود گردآوری کرده است.

 

در زمان استفاده از دوربین های پشتی و یا دوربین دوگانه سلفی داخلی، می توانید از مشاهده سوژه ها از دریچه صفحه نمایش ۷.۳ اینچی داخلی لذت ببرید. البته همچنان می توانید در حالت بسته هم از دوربین ۳ گانه پشتی استفاده کنید اما در نظر داشته باشید که کادر شما در یک نمایشگر ۴.۶ اینچی جای خواهد گرفت و نه ۷.۳ اینچ!

 

همانطور که گفتیم دوربین های ۳ گانه پشتی از سنسورهایی مشابه گوشی هوشمند گلکسی اس ۱۰ پلاس بهره می برند و از این رو پیش از بررسی انتظار می رود تا کیفیتی مشابه آنها نصیبمان شود. ابتدا بهتر است جزئیات بیشتری را در زمینه مشخصات سخت افزاری دوربین ها در اختیارتان قرار دهیم.

 

دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اصلی دارای پیکسل هایی به اندازه ۱.۴µm است و از لرزشگیر سخت افزاری نیز پشتیبانی می کند. همچنین فو Dual Pixel مبتنی بر تشخیص فاز نیز برای فو بسیار سریع تر و دقیق تر در دوربین قرار داده شده است. دیافراگم دوگانه نیز کمک می کند تا در شرایط نوری متفاوت، گشودگی دیافراگم نیز تغییر کند تا به موجب آن عکس هایی با نوردهی مناسب تر ثبت شوند.

دوربین ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض از پیکسل هایی به اندازه ۱.۰µm بهره می برد و همانند دوربین اصلی به لرزشگیر سخت افزاری مجهز شده است. سیستم فو نیز از نوع تشخیص فاز معمولی است اما همچنان از سرعت بسیار بالایی بهره می برد. میدان دید دوربین فوق عریض گلکسی فولد برابر با ۱۲۳ درجه است؛ مقداری برابر با چشم انسان. عکس های این دوربین آنقدر عریض هستند که هیچ یک از دیگر رقبا توان رقابت با آن را ندارند. البته درباره کیفیت تصاویر کمی جلوتر صحبت خواهیم کرد.

در نهایت به دوربین ۱۲ مگاپیکسلی زوم می رسیم که می تواند تصاویر را تا ۲ برابر برایتان بزرگ کند. البته ممکن است این مقدار در مقایسه با زوم ۳، ۵ و یا حتی ۱۰ برابر دیگر گوشی های بازار بسیار ناچیز باشد اما همچنان می تواند در ثبت تصاویر، خصوصا پرتره، نقشی کلیدی داشته باشد.

و اما دوربین های سلفی! سامسونگ برای گلکسی فولد در مجموع ۳ دوربین سلفی در نظر گرفته است که دوتای آن در داخل و در قسمت بریدگی نمایشگر و یک دوربین نیز بالای صفحه نمایش بیرونی آن قرار گرفته اند. دوربین های داخلی شامل یک سنسور ۱۰ مگاپیکسل به همراه لنز ۲۶ میلیمتری عریض و گشودگی دیافراگم f/2.2 و اندازه پیکسل ۱.۲۲µm و یک سنسور ۸ مگاپیکسل برای تشخیص عمق می شود. دوربین سلفی خارجی نیز سنسوری مشابه دوربین داخلی دارد.

کاربران می توانند به منظور عکسبرداری و یا فیلمبرداری با دوربین های پشتی و داخلی، مناظر و سوژه را از دریچه نمایشگر بزرگ ۷.۳ نظاره کنند. موردی که دوربین جلوی دستگاه از آن بی بهره است. اما بسیاری از کاربران، عکسبرداری با یک گوشی هوشمند را به یک تبلت ترجیح می دهند و آن را کاری بس ساده تر می دانند. بنابراین ممکن است پس از مدتی استفاده از دستگاه، به همان نمایشگر خارجی ۴.۶ اینچی روی بیاورید.

نرم افزار

در دستگاه هایی با فرم فکتور و دسته بندی جدید، هماهنگ سازی سخت افزار و نرم افزار یکی از چالش های بزرگ محسوب می شود که هر شرکتی نمی تواند به خوبی آن را به سرانجام برساند. پیش از این شرکت هایی را دیده ایم که ایده ای ناب و آینده نگرانه را با نرم افزارهایی ضعیف و ناکارآمد به کلی ویران کرده اند. به همین منظور به نظر می رسد که سامسونگ مدت زمان زیادی را صرف بهینه سازی و یا به اصطلاح پولیش کردن رابط کاربری دستگاه جدید خود و همچنین عملکرد صحیح آن کرده است. در نتیجه این تلاش ها، شاهد عملکردی بی عیب و نقص از جانب دستگاه تاشو این شرکت هستیم که پس از هربار کار کردن با آن، بیش از پیش عاشق انیمیشن های نرم و روان و ویژگی های نرم افزاری و چندوظیفگی اش خواهید شد.

 

اندروید پای سیستم عامل پیشفرض گلکسی فولد است که به لطف رابط کاربری One UI هیچ شباهتی با نسخه اصلی آن ندارد. برای عده ای این امر چندان خوشایند نیست و برای عده ای دیگر یک مزیت محسوب می شود. همراه شدن رابط کاربری اختصاصی سامسونگ با آیکن ها، پس زمینه ها، ویژگی ها و دیگر آیتم های اختصاصی سبب شده تا هر کاربری پس از روشن کردن دستگاه هوشمندش، با محیطی خاص و در عین حال زیبا و فریبنده رو به رو شود که همین امر بر جذابیت بیش از پیش دستگاه می افزاید.

 

عکس پس زمینه پیشفرض گلکسی فولد در حالت تبلت، یک پروانه است؛ دو بال این پروانه می تواند استعاره ای از تاشو بودن نمایشگر اصلی باشد اما بیشتر به نظر می رسد که سامسونگ با استفاده از پس زمینه ای مشکی رنگ، سعی در پنهان سازی بریدگی بزرگ و (از نظر ما) زشتِ نمایشگر داشته است.

پیش از این شاهد ارائه رابط کاربری One UI مبتنی بر اندروید ۹ در گوشی هایی چون گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۹ بوده ایم. اما از جهات مختلف، این رابط کاربری بر روی گلکسی فولد پیشرفت های بسیاری را به خود دیده است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت. البته پیش از بررسی این را بگوییم که لانچر One UI در گلکسی فولد همچنان مشابه دیگر دستگاه های اندرویدیست و انتظار رابطی متفاوت را نداشته باشید.

 

بنابراین در نمایشگر بیرونی، شاهد رابط کاربری مشابه دیگر دستگاه های جدید سامسونگ مانند گلکسی اس ۱۰ و گلکسی A80 خواهید بود که تنها تفاوت آن در تعداد ستون آیکن هاست که در دیگر دستگاه ها ۴ و در نمایشگر بیرونی گلکسی فولد، ۳ ستون است. اما در نمایشگر داخلی موضوع کمی متفاوت است. رابط کاربری داخلی این گوشی تاشو شباهت زیادی به تبلت های سامسونگ دارد و این، موضوعی تعمدیست تا کاربران بیش از پیش حس و حالی شبیه به تبلت ها را با باز کردن گلکسی فولد دریافت کنند.

چند وظیفگی

پس از باز کردن گلکسی فولد محتوای نمایشگر خارجی به صفحه نمایش داخل منتقل می شود؛ بدون هیچ کم و کاستی ای. در گوشی های اندرویدی که اندروید ۸ به بالا را در اختیار دارند می توانید با تقسیم صفحه به دو نیم، ۲ نرم افزار مختلف را به صورت همزمان اجرا کنید. سامسونگ برای معنی دادن به کاربری دردانه تاشوی خود، امکان اجرای ۳ برنامه به صورت همزمان را فراهم کرده است که برای عده بسیاری می تواند بسیار کاربردی تر باشد. برای استفاده از این ویژگی ابتدا باید یک برنامه را باز کرده و سپس با سوایپ از لبه سمت راست دستگاه، لیست برنامه های پشتیبانی شده را ظاهر کنید. برای دسترسی به لیست کامل برنامه ها نیز می توانید از دکمه قرار گرفته در زیر همین لیست عمودی استفاده کنید.

 

پس از انتخاب برنامه دوم، کمی بیشتر از نصف نمایشگر به برنامه اول و بقیه آن به برنامه دوم اختصاص خواهد یافت. سپس با سوایپ دوباره از سمت راست و انتخاب برنامه سوم، می توانید یک برنامه بزرگ در سمت چپ و دو برنامه کوچک را در سمت راست به صورت همزمان داشته باشید. اگر نیاز به اجرای برنامه های بیشتری به صورت همزمان دارید، می توانید با ضربه بر روی خط افقی بالای هر برنامه، آن را به صورت شناور نمایش دهید تا فضا برای برنامه چهارم نیز باز شود.

 

همانند سیستم عامل ویندوز، امکان تغییر اندازه تقسیم بندی برنامه ها نیز وجود دارد. برای مثال می توانید برنامه کم اهمیت تر را کوچکتر و برنامه پراهمیت تر مانند Maps را بزرگتر کنید. علاوه بر این با کشیدن خط افقی یاد شده می توانید محل یک برنامه را با برنامه دیگر عوض کنید.

امنیت

نکته جالب و حتی کمی عجیب، جداسازی سنسور اثرانگشت از دکمه قفل است؛ پیش از این در دستگاه هایی چون A7 20 شاهد ترکیب این دو بودیم و حتی در گلکسی اس ۱۰ ای نیز از شیوه ای مشابه استفاده شد. اما چنین موردی در گلکسی فولد مشاهده نمی شود. هرچند که این سیستم برای عده ای می تواند مثبت تلقی شود و برای عده ای دیگر یک مرحله اضافه برای قفل گشایی! لازم به ذکر است که سنسور به صورت اکتیو طراحی شده یعنی هر زمان که انگشت خود را بر روی آن بگذارید، دستگاه باز خواهد شد.

تایپ کردن

برخلاف دیگر تبلت ها، تایپ کردن در گلکسی فولد سامسونگ چندان کار سختی نیست و می توان گفت که بسیار بهتر و راحت تر و حتی نزدیک به گوشی های هوشمند است. اما این موضوعات درباره نمایشگر خارجی دستگاه صدق نمی کند. به دلیل کشیده بودن صفحه و همچنین عرض کم آن، امکان لمس حرف اشتباه بسیار بالاستو بنابراین توصیه می کنیم خود را درگیر آن نکرده و با جا به جایی به حالت تبلت، از کار با کیبوردهای مجازیِ متنوع لذت ببرید.

 

در گلکسی فولد ۳ حالت مختلف برای کیبورد وجود دارد: حالت عادی، تقسیم کیبورد و قرار دادن در طرفین صفحه و حالت شناور. جالب است بدانید که در هریک از حالت ها می توانید اندازه دکمه های کیبورد را نیز شخصی سازی کنید.

باتری

تامین انرژی مورد نیاز گلکسی فولد به وسیله دو باتری که در دو طرف دستگاه قرار گرفته اند و در مجموع ظرفیتی معادل ۴۳۸۰ میلی آمپر ساعت دارند، صورت می گیرد. همانند کهکشانی های امسال، این گوشی تاشو نیز از شارژ سریع بی سیم و سیمی ۱۵ واتی پشتیبانی می کند که می تواند در طول مدت ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه کل حجم باتری را از ۰ تا ۱۰۰ شارژ کند. گفتنی است که در مدت ۳۰ دقیقه نیز ۳۷ درصد از باتری شارژ خواهد شد.

 

در زمان شارژ اینطور نیست که باتری همواره با یک سرعت ثابت شارژ شود؛ بلکه ابتدا با سرعت بیشتر و سپس رفته رفته با نزدیک شدن به ۱۰۰ درصد از سرعت آن کاسته می شود. بنابراین انتظار نداشته باشید که با وجود شارژ ۳۷ درصدی دستگاه در طول مدت ۳۰ دقیقه، بیش از ۷۰ درصد در ۱ ساعت شارژ شود!

 

عمر باتری گلکسی فولد اما با وجود دو نمایشگر و همچنین دوربین ها و سخت افزارهای متعدد، بسیار خوب و حتی بهتر از تمامی اعضای کهکشانی های نسل دهم است. این گوشی هوشمند می تواند با وجود نمایشگر بزرگ تر خود شانه به شانه گلکسی اس ۱۰ پلاس دوام بیاورد و در استفاده سبک نزدیک به ۳ روز همراه کاربر باشد. در استفاده های سنگین تر نیز این گوشی هوشمند تاشو می تواند حداقل یک روز کامل را پاسخگوی نیازها و دستورات کاربر باشد.

 

همانطور که اشاره کردیم، شارژر بی سیم نیز در گلکسی فولد حضور دارد و خوشبختانه سامسونگ سرعت مشابه با شارژ سیمی برایش محیا کرده است. اما علاوه بر این، ویژگی شارژ دیگر دستگاه ها به صورت بی سیم یا همان Reverse Wireless Charging هم در گوشی هوشمند تاشو سامسونگ حضور دارد. در این حالت گلکسی فولد به یک پد شارژر بی سیم تبدیل خواهد شد؛ بنابراین با فعال کردن این ویژگی می توانید دستگاه هایی با توانایی شارژ به صورت بی سیم را بر روی پنل پشتی دستگاه گذاشته و از شارژ آن لذت ببرید.

مزایا

  • نوآوری و حس و حال کاملا متفاوت
  • نمایشگر های باکیفیت
  • اسپیکر های قدرتمند
  • شارژدهی بسیار خوب باتری
  • اینترنت نسل 5
  • ترکیب سخت افزاری قدرتمند
  • رابط کاربری با امکانات کاربردری
  • دوربین با کیفیت

معایب

  • قیمت بالا
  • نبود جک هدفون
  • فقدان استاندارد لازم برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار
  • حاشیه بزرگ اطراف نمایشگر 4.6 اینچی

خرید گوشی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S10

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A20s

گوشی موبایل شیائومی Mi Note 10

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S20 Ultra

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S10 Lite

گوشی سامسونگ گلکسی A6s

گوشی سامسونگ A51

گلکسی ,های ,فولد ,نمایشگر ,دوربین ,گوشی ,گلکسی فولد ,است که ,شده است ,که در ,گلکسی اس ,سنسوری مشابه دوربین

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دی جی استور بشاگرد (روستای بندنر) mmzz8 alirezasargolzaii0012 oxogame | دانلود بازی , اخبار بازی خیابون بانک اطلاعات صنایع و مشاغل کشور مطالب اینترنتی hologramiran sogol77
دزدگ