بررسی سامسونگ گلکسی اس ۹ پلاس (Samsung Galaxy S9 Plus) را برای آن دسته از کاربران آماده کرده‌ایم که به دنبال خرید یکی از بهترین گوشی های اندرویدی بازار هستند. با بررسی کامل مشخصات، عملکرد فنی، دوربین، نمایشگر، طراحی، گالری تصاویر و نقاط قوت و ضعف گلکسی S9+ در ادامه با ما همراه باشید تا ارزش خرید پرچمدار جدید سامسونگ برایتان مشخص شود. برای خرید گوشی اس 9 پلاس کلیک کنید.

طراحی گوشی سامسونگ گلکسی اس 9 پلاس

طراحی گوشی به‌خصوص در نگاه از روبه‌رو کاملا شبیه به نسل قبلی یعنی گلکسی S8 پلاس است. در حدی که اگر دقت لازم را نداشته باشید، شاید نتوانید این دو را از هم تشخیص دهید. در واقع S9 پلاس سامسونگ کمی کوتاه‌تر، پهن‌تر و البته ضخیم‌تر از نسل گذشته است؛ به این‌ها افزایش 16 گرمی وزن را هم اضافه کنید تا دریابید که با محصولی تُپل‌تر طرف هستیم!

نمایشگر Infinity Display در حدود 85 درصد از نمای جلویی دستگاه را پوشش داده و به‌واسطه خمیدگی‌های دو طرفش، تا فریم دستگاه پیش‌رَوی داشته که علاوه بر کارایی،‌ موجب زیبایی گوشی هم شده است؛ این یعنی عملا در دو سمت نمایشگر شاهد هیچ حاشیه‌ای نیستیم. بالا و پایین نمایشگر نیز کمترین میزان حاشیه را به خود اختصاص داده و در کل سامسونگ استفاده بهینه‌ای از فضا برده است.

طبق رسم چندساله این کمپانی، پرچم‌داران جدید نیز از ترکیب ف و آلومینیوم ساخته شده‌اند به‌گونه‌ای که بدنه دستگاه شیشه‌ای بوده و فریم آن از آلومینیومی هم‌رنگ با بدنه بهره‌مند است. برروی بخش‌های شیشه‌ای سوگولی سامسونگ، گوریلاگلس 5 کشیده شده تا بتواند مقاومت خوبی در برابر خط و خش از خودش نشان داده و تا حدی هم تاب و توان مقابله با ضربات را داشته باشد. به دلیل ارگونومی عالی و استفاده از گوشه‌های گرد، می‌توان گفت که S9 پلاس خوش‌دست‌تر از نسل قبلی است اما به‌واسطه جنس بدنه، علاقه بسیار زیادی به جذب اثر انگشت دارد؛ گرچه می‌توانید با مات کردن بدنه، این مشکل را هم رفع کنید.

در بخش پشتی شاهد دوربین دوگانه‌ با چینش عمودی هستیم که برای نخستین بار راهی به سری S یافته است. سنسور اثر انگشت جنجالی سامسونگ که در S8 با حذف دکمه هوم به بخش پشتی و کنار دوربین‌ها منتقل شده بود، حالا در زیر دوربین آرمیده تا دسترسی به آن آسان‌تر از قبل باشد. کل مجموعه دوربین و سنسور اثر انگشت توسط یک فریم از بدنه اصلی جدا شده و در حد یک میلی‌متر بیرون‌زدگی دارد که قابل چشم‌پوشی است. با این حال سنسور سنجش ضربان قلب و فلاش LED در سمت راست و زیر بدنه به‌کار گرفته‌ شده‌اند. کمی پایین‌تر از این‌ها و درست در مرکز با لوگوی سامسونگ مواجه می‌شویم که برخلاف اکثر کمپانی‌های سازنده، چندان به چشم نمی‌آید و خیلی خشک و بی‌روح است!

در سمت راست بدنه اصلی کلید پاور قرار گرفته که دسترسی به آن راحت بوده و میزان بیرون زدگی‌اش نیز کافی به‌نظر می‌رسد. این یعنی کلیدهای یکپارچه صدا و دکمه اختصاصی بیکسبی در سمت مقابل دیده می‌شوند. کلیدی که هنوز هم جواب قانع‌کننده‌‌ای برای حضور آن داده نشده است. البته سامسونگ خودش هم می‌دانسته که ممکن است این کلید مشکل‌ساز باشد (خصوصا زمانی‌که می‌خواهید گوشی را از روی میز بلند کنید) چراکه در بخش تنظیمات گزینه‌ای برای غیرفعال کردن آن در نظر گرفته که در نوع خود جالب است! با توجه به سایز گوشی دسترسی به کلیدهای یکپارچه صدا با یک دست تقریبا غیرممکن به‌نظر می‌رسد و بهتر است زمانی که قصد استفاده از آن‌ها را دارید، از دو دست خود کمک بگیرید.

در بخش زیرین پورت USB Type-C، اسپیکر دستگاه و جک استاندارد صدا را شاهد هستیم تا بخش فوقانی تنها میزبان درگاه سیم‌کارت‌ و کارت حافظه باشد. خطوط آنتن نیز به‌صورت قرینه همه این ورودی و خروجی‌ها را در دو سمت احاطه کرده‌اند؛ البته رنگشان به‌گونه‌ای است که در نگاه نخست شاید پیدای‌شان نکنید. بد نیست به این نکته اشاره کنم که خوشبختانه سامسونگ همچون سایر کمپانی‌های بازار به صورت ظالمانه به جان جک 3.5 میلی‌متری بخت برگشته نیفتاده و همچنان می‌توانید خیلی راحت و بدون دردسر یک هدفون ساده را به گوشی‌تان بزنید و موزیک گوش کنید!

S9 پلاس گوشی خوش دستی است اما کمی بیش از اندازه بلند است و به بخش‌های بالایی نمایشگر همچون منوی نوتیفیکیشن تقریبا دسترسی ندارید! با توجه به شیشه‌ای بودن قاب پشتی، احتمال لیز خوردن گوشی از دست بسیار زیاد است و می‌بایست همیشه مراقب این ماهی کهکشانی باشید که از دست‌تان سُر نخورد. با همه این‌ها نمی‌توان از زیبایی بی حد و وصف این مدل سخنی به میان نیاورد. البته در میان پرچمداران قبلی و حال حاضر سامسونگ، به‌شخصه طراحی گلکسی نوت 8 را بیشتر دوست داشتم.

این کمپانی کره‌ای سال گذشته تعریف جدیدی از طراحی را مطرح کرد و امسال با رفع نواقصش آن را به بلوغ رساند؛ کاری که هر کمپانی عاقلی انجامش می‌دهد نه مثل برخی که چند سال است چیپست را عوض می‌کنند و همان گوشی پارسال را به بازار می‌فرستند و نه همچون برخی دیگر که منتظرند تا کمپانی‌های بازار کاری کنند و این‌ها تقلید!

البته شاید شباهت بسیار زیاد سری S9 به S8 را بسیاری از کاربران نپسندند و حداقل دارندگان سری هشتم، دلیل قانع کننده‌ای برای آپدیت گوشی خودشان نداشته باشند که تا حد زیادی منطقی است.

نمایشگر

گلکسی اس ۹ پلاس از یک نمایشگر ۶.۲ اینچی با رزولوشن ۲۹۶۰ در ۱۴۴۰ بهره می‌برد. پنل این نمایشگر مشابه با هشتمین کهکشانی سامسونگ از نوع سوپر امولد با تراکم ۵۲۹ پیکسل در هر اینچ است که باید گفت هنوز هم یکی از بهترین نمایشگرهای استفاده شده در پرچمداران تلفن‌های هوشمند محسوب می‌شود. با توجه به روشنایی و دقت رنگ بالای پنل‌های سوپر امولد،‌ استفاده از این گوشی حتی زیر نور مستقیم خورشید نیز منحصر به فرد است و به راحتی می‌توانید از کهکشانی جدید سامسونگ در شرایط نوری متفاوت استفاده کنید. هرچند شاهد استفاده از پنل مشابهی با گلکسی اس ۸ پلاس در این پرچمدار هستیم، اما سامسونگ نیز با ارائه تنظیماتی کاربردی، به کاربران اجازه داده است تا با توجه به علاقه‌شان نحوه نمایش رنگ‌ها را تغییر دهند. تنظیمات Screen Mode در چهار حالت پیش‌فرض اجازه می‌دهد تا با توجه به سلیقه خود رنگ‌ها را تنظیم کنید. این چهار حالت به ترتیب Adaptive display؛ برای پوشش گسترده انواع طیف‌های رنگ، AMOLED Cinema؛ ویژه تماشای محتوای HDR و تماشای ویدیو، AMOLED photo؛ ارائه بهترین رنگ برای نمایش دقیق‌تر تصاویر و Basic: برای نمایش طبیعی رنگ‌ها، نام‌گذاری شده‌اند، امکان نمایش اشباع شده یا طبیعی رنگ‌ها را با توجه به انتخاب کاربر می‌دهند. 

نمایشگر پرچمدار سامسونگ از HDR10 پشتیبانی می‌کند که باتوجه به وجود پیش‌نیاز‌های سخت‌افزاری مورد نیاز در این گوشی، باعث نمایش دقیق‌تر رنگ‌ها می‌شود. در پایان باید گفت سامسونگ باری دیگر توانسته نمایشگری بی‌نقض را در پرچمدارش استفاده کند؛ روشنایی و گستره‌ی بالای نمایش طیف رنگ‌ها در شرایط نوری متفاوت، نیازهای کاربر را به خوبی برآورده می‌کند.

دوربین

حالا نوبت به بخشی از بررسی سامسونگ گلکسی اس ۹ پلاس (Samsung Galaxy S9 Plus) می‌رسد که این گوشی در آن، ادعای بهترین بودن در جهان دارد. بعد از نوت هشت، حالا سامسونگ دوربین دوگانه را به پرچمداران سری اس خود نیز اضافه کرده است و اس ۹ پلاس از دوربینی دوگانه متشکل از دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی است که اولی دارای ابعاد ۱/۲.۵۵ اینچ و یک لنز نسبتا عریض ۲۶ میلی‌متری با پشتیبانی از فناوری فو خودکار dual pixel مبتنی بر تشخیص فاز صحنه است. این لنز یک قابلیت بسیار مهم دارد و آن هم لقب اولین لنز در دنیای دوربین های موبایل است که می‌تواند به شکل سخت افزاری، میزان گشودگی دیافراگم را تغییر دهید. در واقع این دیافراگم است که تعیین می‌کند چه مقدار نور و با چه زاویه‌ای از لنز رد شود و به سنسور برسد و حالا دوربین اصلی گلکسی اس ۹ پلاس، اولین در نوع خود است که می‌تواند بین اف استاپ ۱.۵ و ۲.۴ به شکل سخت افزاری تغییر حالت دهد.

دومین سنسور نیز رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی دارد و از سایز ۱/۳.۴ اینچ دوگانه، دو قابلیت بسیار مهم در اختیار کاربران قرار می‌دهد که اولی، امکان زوم تا دو مرحله بدون هیچگونه افت کیفیت است. در واقع در این حالت، دو تصویر با فاصله‌ی کانونی متفاوتی از سوژه ثبت می‌شوند و با ترکیب آنها، امکان بزرگنمایی دو برابری بدون افت کیفیت امکان‌پذیر می‌شود.

قابلیت بعدی، حالت Live Focus است که پیش‌تر آن را در نوت هشت نیز دیده بودیم. در این حالت سوژه (جسم یا چهره‌ی شخص) به طور خودکار تشخیص داده می‌شود و با محو کردن پس زمینه، افکتی مشابه پرتره‌های حرفه‌ای به وجود می‌آید. خود کاربر می‌تواند میزان محو شدن پس زمینه را تا ۷ سطح تنظیم کند و البته امکان تغییر توناژ رنگی پوست چهره‌ی فرد داخل تصویر تا هشت سطح نیز وجود دارد. در ضمن در حالت فعال بودن قابلیت Dual Capture، دو تصویر به طور همزمان از سوژه‌ی شما ثبت می‌شود که یکی از آنها همان حالت پرتره است و دیگری، تصویر با زاویه‌ی بسیار عریض‌تر از نمای کلی است. بعدا با مراجعه به گالری می‌توانید هرکدام از این دو تصویر را انتخاب و ذخیره کنید.

شاید سخت باشد که بگوییم دوربین گلکسی اس ۹ پلاس، بهترین دوربین دوگانه در دنیای تلفن های همراه است، اما این دوربین قطعا یکی از بهترین‌هاست. سیستم فو سریع این دوربین بسیار دقیق عمل می‌کند و هنگام تعویض سوژه یا تغییر فاصله، سریعا با حالت جدید هماهنگ می‌شود. جزئیات ثبت شده توسط این دوربین در تمام نقاط کادر به شکل یکسان ذخیره می‌شوند و اعوجاج تصویر نیز در پایین‌ترین حالت ممکن قرار دارند.

به‌خصوص هنگام عکاسی ماکرو از سوژه‌های ریز و یا تصویربرداری در محیط‌های کم‌نور، قدرت این دوربین بیشتر به چشم می‌آید و این یکی از آن نقاطی است که خود را برای پرداخت هزینه‌ی سنگین خرید این گوشی تحسین خواهید کرد! رابط کاربری دوربین نیز در ورژن ۹.۰ Samsung Exprience حالا بسیار یکپارچه‌تر از قبل شده و دیگر خبری از صفحه‌های جانبی برای انتخاب حالت تصویربرداری نیست.

انواع حالت‌ها از لایو فو گرفته تا حالت اتوماتیک، حالت تنظیمات دستی، پانوراما، عکاسی از غذا، حالت سوپراسلوموشن، اموجی‌های واقعیت افزوده و حالت هایپرلپس همگی در همان نمای اصلی دیده می‌شوند و شما با سوایپ کردن به چپ و راست، می‌توانید بین آنها جابه‌جا شوید. شاتر دوربین، دکمه‌ی آغاز ضبط فیلم، میانبر دسترسی به گالری و گزینه‌هایی برای تنظیم فلش، اندازه‌ی کادر و فیلترهای رنگی نیز در منوی پایین قابل مشاهده‌اند و طبق تجربه‌ی ما بعد از این بررسی، این چیدمان، سرعت کار شما را هنگام عکاسی تا حد بسیار زیادی افزایش خواهد داد.

البته یک منوی جداگانه برای تنظیمات دوربین نیز وجود دارد که از آنجا می‌توانید رزولوشن عکس و فیلم برای دوربین اصلی و سلفی، نوع فو، تایمر، حالت اچ دی آر، آینه‌ای شدن عکس‌ها، تگ‌گذاری جغرافیایی، کنترل صوتی و نحوه‌ی عملکرد دکمه‌های شاتر و ولوم را کنترل کنید. با سوایپ کردن از بالا به پایین (و برعکس) نیز می‌توانید بین دوربین جلو و عقب جابه‌جا شوید که این تغییر به سرعت انجام می‌شود و از آنجا می‌توانید به مودهایی نظیر سلفی فو (معادل حالت پرتره برای دوربین سلفی)، اموجی‌های واقعیت افزوده و حالت واید سلفی برای گرفتن سلفی‌های عریض‌تر دسترسی داشته باشید.

دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی اس ۹ پلاس از گشودگی دیافراگم f/1.7 برخوردار است و می‌تواند ویدیوهایی با کیفیت ۱۴۴۰ پیکسل با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند. اموجی‌های واقعیت افزوده، یکی از قابلیت‌های جدید اضافه شده به دوربین سلفی هستند که در دوربین اصلی نیز می‌توانید از آنها استفاده کنید. با انتخاب این حالت از منوی بالای صفحه، می‌توانید چهره‌ی خود را اسکن کنید تا یک اموجی انیمیشنی مشابه چهره‌ی شما ساخته شود. البته می‌توانید از آواتارهای پیشفرض دیوایس نیز استفاده کنید.

ابتدا تصور می‌کردم که قرار است یک اموجی با دقت بسیار بالا از چهره‌ی من ساخته شود. اما بعد از پایان عملیات دیوایس، متوجه شدم که این اموجی تنها به شکل کلی و کمی شبیه به من است. بعد از ساخت اموجی، شما می‌توانید آن را در محیط‌های مختلف مانند پیام‌رسان‌ها به شکل یک گیف به اشتراک بگذارید که تجربه‌ی جالبی است، اما بعد از یکی دو روز، نسبتا تکراری می‌شود و به خصوص به دلیل عدم دقت کافی برای تکرار حرکات کاربر، استفاده از آن چندان هیجان‌انگیز نیست.

باتری گوشی سامسونگ گلکسی اس 9 پلاس

در آخرین مرحله از بررسی گلکسی اس 9 پلاس سامسونگ در رابطه با باتری این گوشی و توان شارژدهی آن صحبت خواهیم کرد. باتری Galaxy S9 Plus ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعتی دارد و از نوع لیتیوم یونی و جدانشدنی خواهد بود. در بررسی ما مشخص شد که باتری این گوشی در صورتی که از دستگاه استفاده نرمالی به عمل آید تقریبا تا دو سوم روز انرژی مورد نیاز آن را تامین خواهد کرد. اگر از گوشی برای انجام بازی استفاده کنید، سرعت خالی شدن شارژ باتری آن افزایش پیدا می‌کند. بنابراین به طور کلی کیفیت شارژدهی باتری گلکسی S9 Plus معمولی است.

خوشبختانه گلکسی S9 پلاس هم از قابلیت شارژ بیسیم پشتیبانی می‌کند و هم از قابلیت شارژ سریع بهره‌مند است. سرعت شارژ باتری گوشی در حالتی که از پدهای اختصاصی شارژ بیسیم استفاده شود، خیلی زیاد نیست و برای فول شارژ شدن باتری در این حالت باید ساعت‌ها زمان صرف شود. اما در حالتی که از سیم شارژر اورجینال و اصلی گوشی که قابلیت شارژ سریع را ارائه می‌کند استفاده شود، باتری 3500 میلی آمپر ساعتی دستگاه ظرف چیزی در حدود 115 دقیقه فول شارژ خواهد شد. پس سرعت شارژ مجدد باتری گلکسی اس 9 پلاس سامسونگ خوب بوده و از نقاط قوت آن به شمار می‌رود اما شارژدهی باتری آن معمولی است.

نتیجه گیری

کمپانی سامسونگ همیشه به امنیت کاربر اهمیت زیادی داده و به همین ترتیب هم قابلیت‌های متنوعی را در این زمینه ارایه می‌دهد. با وجود قرار گیری سنسور اثر انگشت بر روی بدنه پشتی دستگاه، سامسونگ از اسکنر عنبیه چشم هم در این پرچمدار بهره برده است. توسط این اسکنر کاربر می‌‌تواند پس از شناسایی عنبیه چشم خود، قفل دستگاه را از این طریق باز کند. علاوه بر حسگر عنبیه چشم، قابلیت تشخیص چهره هم در گلکسی اس 9 پلاس موجود بوده که به صورت نرم افزاری عمل کرده و با قرار دادن گوشی مقابل چهره، قفل دستگاه را باز می‌کند.

اما امنیت گلکسی اس 9 پلاس تنها به این موارد ختم نشده و سامسونگ جدیدترین نسخه از اپلیکیشن امنیتی Secure Folder را بر روی گلکسی اس 9 پلاس قرار داده است. با این ویژگی که توسط سیستم Knox سامسونگ حفاظت شده، به یک محیط جدید با اپلیکیشن‌ها و داده‌های اختصاصی به صورت رمزگذاری شده دسترسی خواهید داشت.

یکی از قابلیت‌های جذاب موجود در گلکسی اس 9 پلاس، پشتیبانی از داک اختصاصی سامسونگ با نام Dex بوده که با بهبود و کارایی بیشتر در این پرچمدار جدید یافت می‌شود. توسط Dex می‌توان با اتصال گوشی به یک مانیتور، از آن به عنوان کامپیوتر استفاده کرد.

گلکسی اس 9 پلاس گواهی IP68 را برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار به دست آورده است. با توجه به این موضوع، پرچمدار جدید سامسونگ با قرار گیری در عمق 1.5 متری آب برای مدت 30 دقیقه، دچار مشکل نخواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.


خرید گوشی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S10

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A20s

گوشی موبایل شیائومی Mi Note 10

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S20 Ultra

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S10 Lite

گوشی سامسونگ گلکسی A6s

گوشی سامسونگ A51

سامسونگ ,گوشی ,دوربین ,پلاس ,گلکسی ,اس ,گلکسی اس ,اس 9 ,9 پلاس ,در این ,است که ,گوشی سامسونگ گلکسی ,اموجی‌های واقعیت افزوده ,پلاس samsung galaxy ,بررسی سامسونگ گلکسی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


dfsggsgsdfsdfdfs یو پی اس ها magbot آموزش تعمیرات موبایل و PLC مطالب اینترنتی panasonic central نیو فایل | مرجع فایل های دانلودی اطلاعات تخصصی در حوزه سئو shohadaysistan مجله پیشگامان
دزدگ