افرادی که طرفدار نسخه‌های خام اندروید هستند، در گوشی mi a3 (می آ3) می‌توانند از صفحه نمایش Super AMOLED و کیفیت تصاویر مطلوب استفاده نمایند. علاوه بر این، بهره مندی از تراشه اسنپدراگون باعث شده عملکرد سریع و مطلوبی از این گوشی به ثبت برسد. در پنل پشتی دستگاه گوشی Mi A3، دوربینی سه‌تایی داشته که توانایی گرفتن عکس‌های بسیار خوب و با کیفیتی در نور کم و همچنین روز را دارد.

 

باتری 4000 میلی‌آمپرساعتی باعث میشود نمایشگر بتواند برای مدت‌زمان زیادی روشن باقی بماند و کارهای روزمره شما را انجام دهد. این گوشی میان‌رده شیائومی، با محافظ شیشه‌ای، پنل فی دستگاه را پوشش داده‌است. به علاوه، به دلیل وجود پوشش شیشه‌ای گوریلاگلس 5 بر روی قاب پشت و جلوی این گوشی، باعث شده استحکام این گوشی بسیار افزایش یافته است. برای اطلاع از قیمت گوشی می a3 کلیک کنید.

طراحی و ظاهر گوشی شیائومی می a3

زمانی که دو گوشی Mi A3 و Mi A2 را کنار هم قرار دهید، متوجه تغییرات اساسی در بخش طراحی خواهید شد. گوشی شیائومی Mi A3 برخلاف دو نسل قبلی که از بدنه فی و باریک استفاده می کردند، به بدنه ای با ساختیار شیشه و پلاستیک فشرده مجهز شده است که ضخامت آن نیز افزایش پیدا کرده است. اما این افزایش ضخامت نه تنها یک نکته منفی نیست، بلکه راهکاری برای برطرف کردن ایرادات نسل قبلی می باشد. در حقیقت شیائومی ضخامت نسخه جدید را حدود 1.2 میلی متر افزایش داده است که در پی آن، برآمدگی دوربین به شکل قابل توجهی کمتر شده و باتری بزرگتری نیز در داخل دستگاه قرار گرفته است.

در قسمت جلوی Mi A3 شاهد استفاده نمایشگر آمولد با ناچ قطره ای هستیم که حاشیه های آن در مقایسه با دو نسل قبلی، بسیار کوچکتر شده است، اما به دلیل بزرگ بودن حاشیه پایینی، میان رده جدید شیائومی در این زمینه حرفی برای گفتن نخواهد داشت.

 

در داخل بریدگی نمایشگر، دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی قرار گرفته است که در قسمت بالای آن نیز، اسپیکر مکالمه به چشم می خورد. همچنین جالب است بدانید که با وجود کاهش حاشیه های نمایشگر، این گوشی دارای چراغ اعلان می باشد که روی حاشیه بالایی و در سمت راست دوربین سلفی قرار گرفته است.

تغییر بزرگ دیگر به وجود آمده در Mi A3 مربوط به سنسور اثر انگشت می باشد. شیائومی مانند برخی از میان رده های امروزی، سنسور اثرانگشت Mi A3 را به زیر نمایشگر منقل کرده و خبری از سنسور اثر انگشت خازنی روی پنل پشتی، در کار نمی باشد. به گفته شیائومی سنسور اوپتیکال جدید، پیشرفت های بزرگی به خود دیده و علاوه بر بزرگ تر شدن محل شناسایی آن، استفاده از لنز میکرو فاصله جدید، امکان تشخیص پیکسل هایی با اندازه 7.2 میکرون را به وجود آورده است که نتیجه آن، عملکرد سریع تر و بهتر در شرایط دشوار مانند محیط های بسیار روشن، دماهای پایین و یا انگشت های بسیار خشک می باشد.

در مورد تجربه استفاده از این سنسور اثر انگشت باید گفت که به طور کلی به خوبی نسخه خازنی بکار رفته در Mi A2 نمی باشد، اما با توجه به رده قیمتی Mi A3، می توان گفت که سنسور اثر انگشت آن، عملکردی قابل اطمینان دارد که در بیشتر موارد، بهتر از نمونه بکار رفته در گوشی هایی مثل گلکسی A50 عمل می کند.

پنل پشتی شیائومی Mi A3 همانند قسمت جلو، از پوشش گوریلا گلس 5 استفاده می کند و این گوشی در سه رنگ آبی، مشکی و سفید روانه بازار شده که شیائومی نام های عجیب More Than White، Kind Of Grey و Not Just Blue را برای آن ها در نظر گرفته است. رنگ سفید این محصول، مشابه میان رده های اخیر سامسونگ، جلوه ای گرادیانی در هنگام انعکاس نور به خود می گیرد. رنگ مشکی اما ظاهری جیوه ای دارد که جلوه لوکسی به آن بخشیده است و در نهایت نوبت رنگ آبی می رسد که پنل پشتی آن در زوای مختلف تابش نور، خطوط منحنی بسیار جذابی را به نمایش می گذارد.

در نهایت نوبت به فریم پلاستیکی می رسد که جلوه ای کاملا براق دارد و متناسب با رنگ گوشی، رنگ آن نیز تغییر پیدا می کند. مشابه بیشتر گوشی های شیائومی، کلید های تنظیم صدا و پاور، روی لبه سمت راست قرارگرفته اند و درگاه سیمکارت نیز در سمت مقابل به چشم می خورد. بد نیست بدانید که شیائومی Mi A3 دارای درگاه سیمکارت هیبریدی می باشد که امکان استفاده از دو سیمکارت به صورت همزمان و یا استفاده از یک سیمکارت و یک کارت حافظه را به کاربر می دهد.

یک تغییر مثبت دیگری که در طراحی Mi A3 به وجود آمده، بازگشت جک 3.5 میلی متری هدفون می باشد که روی لبه بالایی قرار گرفته و در کنار آن، فرستنده اینفرارد به چشم می خورد. لبه پایینی دستگاه نیز مطابق انتظار میزبان حضور اسپیکر تک کاناله، میکروفون مکالمه و درگاه USB Type-C می باشد.

نمایشگر

این قسمت را با یک خبر خوب شروع می‌کنیم. شیائومی هم درست مانند سامسونگ رو به استفاده از پنل‌های OLED در محصولات میان‌رده خود آورده است. البته مدل‌های قبلی یعنی Mi A2 و Mi A1 هم با نمایشگرهای IPS LCD خود کیفیت نسبتاً قابل‌قبولی داشتند ولی کیفیت تصاویر در پنل‌های OLED بسیار بهتر است.

در اینجا باید به این حرکت رو به عقب Mi A3 اشاره کنیم که بر خلاف دو مدل پیشین که 1080p بودند، کیفیت تصاویر در این دستگاه به 720p رسیده است. رزولوشن واقعی این گوشی با نسبت بدنه به تصویر 19.5:9 و تراکم پیکسلی 286 به 1560 * 720 پیکسل می‌رسد که اگرچه می‌تواند تا حدودی مناسب باشد ولی ماتریکس PenTile OLED برای نمایشگرهای رزولوشن پایین اصلاً پیشنهاد نمی‌شود زیرا پیکسل‌های آن نسبت به سایر صفحه نمایش‌های RGB کمتر بوده و متونی که با فونت دندانه‌دار نوشته شده‌اند، احتمالاً با کیفیت بالایی دیده نشوند. بد نیست بگوییم که گلکسی اس 3 اولین گوشی بود که از PenTile AMOLED استفاده کرد و حتی این دستگاه که مربوط به سال 2012 بود نیز از Mi A3 تراکم پیکسلی بیشتری داشت به طوری که در هر اینچ 306 پیکسل به کار رفته بود.

اما آیا با این حساب، مشکل تار شدن تصاویر به وجود می‌آید؟ پاسخ به این سؤال مثبت است چرا که در تصاویر پس‌زمینه ساده این موضوع بیشتر دیده می‌شود. در مورد متون دارای فونت دندانه‌دار هم این قضیه صدق می‌کند.

در نمایشگرهای رزولوشن پایین، پنل AMOLED نمی‌تواند کیفیت خودش را نشان دهد که البته عادت کردن به این موضوع چندان کار سختی نیست. در واقع اگر به این موضوع پی ببرید که کیفیت تصاویر فدای عملکرد گیمینگ شده‌اند، کنار آمدن با این قضیه ساده‌تر می‌شود.

دقیقاً نمی‌دانیم که چرا شیائومی از نمایشگر 720p استفاده کرده ولی با انجام این کار، امکانات یک دستگاه گیمینگ را با قیمت کمتری در اختیار ما قرار داده است.

با 363 واحد روشنایی، میزان درخشندگی تصاویر در پنل OLED گوشی Mi A3 قابل قبول است. متأسفانه سیستم عامل این دستگاه نسخه خام اندروید 9 می‌باشد و به همین دلیل خبری از حالت حداکثر روشنایی (High Brightness Mode) نیست. با این حساب، حتی در روز هم نمی‌توانید صفحه نمایش این گوشی را بیشتر از 363 واحد روشن کنید.

کمترین میزان روشنایی 14.9 نیت است که چندان قابل قبول نیست. به دست آوردن چنین امتیازاتی، در شرایطی که می‌بینیم اکثر گوشی‌های امروزی کیفیت بیشتری دارند، واقعاً ناامیدکننده است.

شیائومی وعده داده که این دستگاه می‌تواند به 102.7 درصد NTSC گاموت رنگی دست یابد که البته می‌توانیم این ادعا را تأیید کنیم. در سمت دیگر، دقت رنگ‌ها زیاد بالا نیست چرا که رنگ آبی کمی کشیده به نظر می‌رسد و قرمز و خاکستری هم هاله‌ای کم‌رنگ‌تر به خود می‌گیرند ولی باز هم با تمام نقاط ضعف گفته شده، نمایشگر Mi A3 مناسب است.

دوربین

امسال گوشی های هوشمند اکثراً از دوربین های چندگانه استفاده کرده اند. همانند ردمی نوت ۷ لنز اصلی آن ۴۸ مگاپیکسلی است که دیافراگم f/1.8 را به کار گرفته است. این لنز از نوع واید بوده و تاثیر به سزایی در کیفیت عکس ها داشته و با استفاده از آن فضای بیشتری را می توان در یک قاب جای داد. یک لنز ۸ مگاپیکسلی اولترا واید با دیافراگم f/2.2 و یک سنسور عمق ۲ مگاپیکسلی هم آن را همراهی می کنند. اما دوربین سلفی بیشتر خودنمایی کرده و ارتقاء قابل توجهی داشته و ۳۲ مگاپیکسلی است.

باتری و شارژدهی گوشی شیائومی Mi a3

یکی دیگر از مواردی که نسبت به نسخه سال قبل ارتقاء یافته باتری به کار رفته در آن است که ظرفیتی برابر با ۴۰۳۰ میلی آمپر دارد و از شارژ سریع ۱۸ وات نسخه (Quick Charge 3) نیز پشتیبانی می کند. از این رو علاوه بر اینکه طول عمر فوق العاده ای داشته در مقایسه با قبل نیز سریع تر شارژ می شود. زیرا تنها برخی از نسخه های می ای ۲ از شارژ سریع پشتیبانی می کردند. به طور کلی و با توجه به موارد بیان شده در بالا شیائومی در xiaomi mi a3 سعی کرده که تمرکز بیشتری را بر قابلیت های دوربین و طراحی گذاشته به این دلیل که بیشتر جمعیت جوان را بیشتر مد نظر قرار داده است. نظر شما در مورد خرید گوشی چیست؟


خرید گوشی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S10

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A20s

گوشی موبایل شیائومی Mi Note 10

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S20 Ultra

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S10 Lite

گوشی سامسونگ گلکسی A6s

گوشی سامسونگ A51

mi ,گوشی ,a3 ,شیائومی ,های ,استفاده ,mi a3 ,است که ,این گوشی ,می باشد ,که در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد Kathy's blog Jason's style magbot asiatelmobile mostafatrk زاخار نامه negin12 Florence's info webngh
دزدگ